То фа-д з, то три бемол а ви переключайтеся, монго

*   *   *

То фа-дієз, то три бемолі —
а ви переключайтеся, монголи!
монголи
з юрт до юрт
з ору в ори
і впадете у підкорку:
там креше Бог Божественні глаголи!


Та фа-дієз та три бемолі
та й ви на скелях
і поволі
по волі
ви зади поодривали
то в патоках — то до княгині Ольги
то кров — а то берези
то край — і вправ сваволі
це Бог! пролив Божественні глаголи!


І скачуть в полі, —
скачмо, коми!
і позникають коні
і комонні
і все! —
і музика!
встали ікони...


То рінь
то жужаки
що ви впололи б!
і сим Бог викреше
Божественні глаголи

16.01.2013


Рецензии