Видовбування таланту з-п д асфальту

Видовбування таланту
з-під асфальту


                «Ти добрий, Давиде?
                Як добрий —
                паси блискавки!»


Бог вдарив блискавкою! —
бив прямовисно
як той визнаний
я Ним пізнаний
був біля блискавки!
Вийде — то винесуть
з благословіння Неба!!


Громоподібне — теж через тебе!
Кесарю — кесареве!
Богові — Боже.
Що ж! вийде — враз винесуть
з благословіння
Неба!..

02.03.2015


Рецензии