В польот ростемо

В польоті ростемо


Блаженний! кому в утисках
живеться.
Над ким у скло
стосонний світ
сміється!
То — як на скелях первоцвіт.


Це він сміється —
ареал блаженств!..
«Він розіб’ється!..»
душею —
вільно в’ється...
і злет — й завал...
а розсміється —
й догори й
вниз!
а — то карниз!

Отоді світ й не
розіб’ється
як в його слово —
й сипне бриз!..

А він —
вже знов! — не застарілий!
свят Себастьян! —
він ловить стріли!!

Орел сміється!

21.02.2015


Рецензии