Нехрист св тов

Нехристі світові

Зубрів! зубрів! —
сам Бог:
а може хто бовкне?
Вносяться окремо
заграва лісова
слово
й окремо зуби...


А як воно бахне!
Може хто замовкне!
Арт-
і ракетна підготовка!
Зубрів, зубрів!
А як слово бахне!
як вчепиться?
бріолети і каби — врозтіч!
А біля камінів —
камінь віку
й післямовка...


Серце вирву там —
гаряче! —
ковка!

26.09.2014


Рецензии