в н п днявсь. Перехрестивсь...

*   *   *

                Братові в Христі Івану Лужину
                з любов’ю присвячую

І він піднявсь. Перехрестивсь.
І як хрестивсь — таки перехрестився!!
Що й дім йому відкривсь,
Що лик з лиця
на мить
у ближньому явився...

Що й у смиренні став
в ногу дитинства.

Смирень в любові.
І в душі заграла Пасха.
І слухав ліс:
             теперішняя паства.

І слухав Падую.
Свято-Антонія надибав.
І час такий:
пора то
проповідувати рибам!

4.11.2014, ліс


Рецензии