А моj долонi - завжди гарячi

                К.

А мої долоні – завжди гарячі.
А твої долоні – завжди холодні.
Ми складаєм разом усі долоні,
і долоні – теплі... А як інакше?..

А мої цілунки – завжди безстрашні.
А твої цілунки – завжди цнотливі.
Те, що холод заздрісно кличе хтивим,
справді є життя – особисте, наше.

І слова звичайні втрачають силу.
І втрачають сенс поняття звичайні.
І найбільша в світі інтимна тайна:
як втрачає стать вічне слово «милість»...


Рецензии