Lumi-myrskyn leikuamassa

Продаю музыкально-поэтический проект
Куплено 0 проектов, люди - быдло...
Обращаться на e-mail: riverbank@yandex.ru

Tuuli kylv;y siementa kivil;ih,
Leikuau lundu tuhuloin
Nagyj;tt;m;n tyhj;n muan alla
P;rh;k;n melyccyn kridsunke.

Tuuli hajotti siiviah
Muan kaikis puolisp;i.
Ne peityit;h silmist;;n,
Kuibo y;n taivahan ti;htii.

Aamulla tuhu hilleni,
Ja lumi peitti muan,
Netsellinen kuin yskenyik;n uni,
Muaman k;tky;n liikuttamassa.

Ikunan alle aaringo kirvottui
S;jehen kenk; kabjusta.
Se suloi lumen muan sah.

Kevi;l muzikka l;ydasi s;jehen keng;n
Ja ravoitti sill; hevoh.
Hebo rodih kirmeiksi juoksuh.

Musikka ajui (ajusi) loittoseh linnah
Ostamah akulleh (vaimolleh) kallis lahju.
Sie hi;n n;i ja rakastui muuta naista
Ja endisel vaimolle ei tullut j;rilleh.

Железовский Илья


Рецензии