Кохання...

Моє кохання, як той крик,
Що розриває навпіл груди.
Коли ти поряд, світ весь зник.
Є тільки ми, єдині, всюди...

Лиш ти і я, та дивний спокій.
Душа в обіймах завмира.
То Ти - мій Ангел сіроокий.
То лиш с Тобою я жива.

Це ж твоє серце зігріває
Та голос м'яко обійма.
Любов за хмари піднімає
То щястя ж більшого....нема.


Рецензии