Як я люблю

Як я люблю? Того не знаю.
Але я кожен день благаю-
"Боже, бережи його.
Бо не потрібно нічого,
Мені на цій землі без нього.
Хіба тобі не видно того,
Що він для мене - то життя.
Що в його серці укриття
Знайшла собі моя душа.
Та я ж за ним би вируша
Чи то до краю, чи за край.
Ти тільки , Боже, долю дай
Щасливу  нам -  одну на двох.
Бо ж він мій видих і мій вдох."
Як я люблю?Хіба ж я знаю.
Та тільки кожен день благаю.
"Коханий, бережи себе,
Бо нікого окрім тебе
У світі цілому не треба.
В очах твоїх  краплинка неба.
Душа мов сонце те ясне.
То ж  збережи... в собі... мене."


Рецензии