Боже, згорнули Душeньку мою...

Боже, згорнули Душеньку мою
у мале колечко,
розгорнути її хочу і погане
не накликати.
Семимильними кроками
Життя пробігло,
але витягнути з серця
так і не змогло колючку.
Місячною доріжкою,
мрія у далечінь прагне,
але не посміхається,
а міражем іскриться.
Витягну з моря,
повну мережу бажань,
а натомість втоплю
свій Корабель Страждань.


Рецензии