Маю право любити

Буває, що часом не можу боротись.
Добиватись, доводити щось і комусь.
Йти по склу, спотикатись, до крові колотись
І триматись, боятись, що в прірву зірвусь.

Інколи вже й не хватає сили,
Десь зникла енергія, вогник погас.
Чомусь було важко і завжди гнітили,
Чомусь і тепер так ненавидять нас.

Тут вічна дилема, та що ж говорити,
Де осуд, насмішки, погрози, ганьба.
Хіба не коханих можливо любити!?
Чи може терпіти? Весь час, все життя!?

Так просто сказати: "покинь, не кохай"
Так просто... насправді ж ,як вирвати душу
Почала так рано боротись... нехай,
Та, мабуть, повіки боротися мушу.


Рецензии
Анна,примите мой низкий поклон!!! С теплом,

Сергей Каминский 2   28.05.2017 12:29     Заявить о нарушении