Я - краплина Я - капля - Украинский язык

Я - краплина в безмежному океані.
Я бачу навколо мільйони людей,
Я хочу шоб мене шанували,
Я відчуваю підтримку і рідних й друзей.
Я краплина в безмежному океані.
Я плачу гіркою сльозою дощу,
Я намагаюсь сховатись в коханні,
Я сподіваюсь шо недарма проживу,
Я краплина в безмежному океані.
Я знаю навколо усі такі самі,
Я мрію про рай і свободу,
Я впевнений шо вижити сможу!
Я краплина в безмежному океані....


Рецензии