Скарга русалки

Я ні дівчинка, ні рибка -
перемішане десь-щось.
Чи природна я помилка,
чи то жарт дурний когось.

Генетичне диво-чудо,
несумісне щось сплелось, -
бабою я вже не буду
і плотви не скоїлось.

Щез мій спокій з того дива
і нема в житті мети -
з мужиком - і не під пиво
і під нього не лягти.


Рецензии