смуток

ходить смуток голову схилив
в душі людські щедро себе лив
 а душі весело співали
смуток з душ піснями виганяли
 плакав смуток опирався
та вже потім таки здався
 в душах з людьми розважався
і щасливо почувався
ТЕМНА НІЧКА НАЛЯГЛА
У ПОСТІЛЬ МОЮ ЛЯГЛА
МИ ДО РАНКУ веселились 
ЗАДОВОЛЕНІ лишились
 


Рецензии