Не искам за после да мисля

Толкова малко ми трябва
от твоето... чисто небе,
за да се скрия у него
като песъчинка
в сърцето на мида.
Сега е тъй тъжен светът ти,
а аз искам...просто искам...
днес сподел; го със мен.
Виж... успях да те стигна,
а тъй дълго те търсих...
Тази нощ... позволи ми
да се скрия в очите ти...
И за после...
не искам да мисля.


Рецензии