поетичний тандем на укр. яз

Зустрівшись в доленосній схемі,
Давай з"єднаємось в тандемі,

Долаючи життєві рифи,
Складаючи із рими міфи...

Як в ди'ханні, тримаймось ритму,
Обрав Поезію тендітну

За вірну Музу сво'го се'рця,
Що в ві'ршів ди'виться озе'рця...

Слова'-журавки в вись здійму'ться...
Вітри' метафор увірвуться...

Із літер дощик аркуш скро'пить...
Натхнення у дужки' захопить...

Рядки не матимуть рахунку,
Бо кожний з нас продовжить думку,

Встеляючи тире під ноги,
Аби не збитися з дороги...
 
Брутто і нетто - ці'ле - тара.
Поет та поетеса - пара.

Віршуєм почуття без схеми,
Будуєм вежами поеми...

Мов пта'шки мріємо під дахом,
Молочним прогулятись шля'хом...

Розкриємо зірка'м обійми
Й посиплються на землю рими....


26/05/17/

 


Рецензии