Близькiй людинi

Чи я для тебе співісную?
Подарував мені політ...
Твоїми мареннями чую,
крізь очі вгадую наш світ...
Прокинусь в серці глухим болем,
щораз відразою майну,
коли не знаю, де ти поруч,
коли тебе не обмину...
В цей скутий план матеріальний
прорветься райдуга з небес:
для нас з тобою все реально, -
у рамках досвіду, чи без!..

28.03.2017       а.о.


Рецензии