Вже кiлька дiб менi сказати нiчого

Вже кілька діб мені сказати нічого.
Здається, серце висловило все.
Не надихаюсь гарними обличчями.
Пливу за днем – так, як життя несе.

Це відчуття – свободи, волі, радості –
насправді є найкращим відчуттям.
Дивлюсь на небо, не шукаю святості:
без думки про життя – це сенс життя.

Туди, на південь, за зелені обрії, –
високі хмари йдуть, і йдуть, і йдуть...
А ми з тобою – поруч, вдвох... Ми – обрані,
бо знаєм: вдвох життя – є суті суть...


Рецензии
Неперевершено!!! "...вдвох життя – є суті суть..." Так і є.
Дякую за рядки.

Мария Тоцкая   27.05.2017 19:42     Заявить о нарушении
Читайте і насолоджуйтеся

Миклош Форма   28.05.2017 15:10   Заявить о нарушении