***

Не обіцяю! Аж біль у грудях,
Відмовила муза випустить вірші
На світ, на люди.
Невже приречені до смерті безжально,
Потай за обгорткою пожовклого блокнота?
Але була та осінь в позолоті:
Слова на аркуші з"являлись
Частинкою душі, не плоті.
На час той -прості і непомітні,
Та дотепер ще вигравають магічним світлом.
Через надумані образи переступити важко буде.
Чомусь раптово пригадались Христос та Юда...


Рецензии