Про вареники

Славиться варениками наша Україна,
Вареники готують у кожній родині.
Їх їли вельможі і прості люди зі смаком -
Вареники з сиром, вишнями, маком!

Вареники їсти можна в будні, і в свято,
Їх люблять дорослі і зовсім малята,
Вареники з вишнями люблю я найдужче,
Ми з мамою ліпили, вклали серце й душу.

Про вареники могла б вам ще розказати,
Та все-таки краще вам їх показати!
Ми з мамою ліпили, дуже старались,
Щоб ви із задоволенням ними пригощались!


Рецензии