В нчання

(натхнення на вірши Ліни Костенко)

Вінчання – єдність душ у Слові
І перед Богом – клятва це печатка,
Що скріплена обручками Любові
Родинного єдиного початку.

Повінчані! Співають Небеса!
Й души рідні в Дусі поєднались …
Та Божа Благодать – Роса…
Благословенням Божим повінчались!


Рецензии