Черстве сонечко

Сонечко черстве, –
Не врізать хлібину...
У полум’ї верстви,–
А хліб без торбини...

У полум’ї доля.
Вона вигорає...
Обабіч від поля –
Ворота від Раю...

Дорога. Бадилля.
І стерті підошви...
Вербовеє гілля...
І сукня без прошви.

Вінок із кропиви?
Хотілось із квітів.
Із стиглої ниви...
І... жити у... дітях.

© Copyright: Світлана Кравчук, 2017
26.05.2017 р. м. Львів
18:09


Рецензии