Солодко-гiркий коктeйль на губах...

Солодко-гіркий коктейль на губах,
немає світла у кінці тунеля.
Тільки той, хто серце не уміє берегти,
може прожити, як смерч.
Якщо не відчуваєш вже нічого,
що можеш віддати людям.
Так море замерзає поступово,
і не кипить крові струмочок.
Прошу вибачення у усіх ворогів,
не відчуваючи приниження.


Рецензии