Мы разные люди с разной судьбой

Я знову хвора, тобою чи застудою?
Брудні думки огорнули мене.
Не віриш ти словами, моя в тім заслуга,
Але ці слова пишу до тебе.

Нехай мій пульс б'ється не так як твій,
Душа моя в'ється про зустріч з тобою.
Нехай полум'я горить з моїх мрій -
Ми різні люди з різної судьбою.

Потік моїх думок буває грубим:
Він ранить мене, він так ранить тебе.
Здається мені, що ми себе губим
Але кохання в наших жилах тече.

Нехай мій пульс б'ється не так як твій,
Душа моя в'ється про зустріч з тобою.
Хочу цілувати губи твої,
Убий мене, ну же, залишись зі мною!

Мені це так треба.


Рецензии