М жнародна мова-4

Чи ангельська, чи англійська -
Кому яке діло,
В міжнародному злодійстві
Доля неподільна.

Може б, і дійшли до згоди,
І спільного рішення,
Якби справа - прибуткова
Була, й пахла грішми.

Але в справах міжнародних
Сам чорт ногу зломить -
Хто ж про ангелів говорить -
На біржі торговій.

Але в справах - де туманять
Голову прибутки,
Хто позбудеться омани -
В втішних оборудках.

Чи ангельська, чи англійська -
Чи китайські мати,
Хіба є різниця в тім,
На якій брехати.


Рецензии