Частушки. пакахала 16

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 16

Пакахала я касца –
 Косиць ён мяне в стагу,
 Як жа злесць з яго канца? –
 Всё нияк я не магу…

Я фарцовшчыка кахала –
 Ён фартовы быв хлапец,
 Сорак раз яму давала –
 Ай да, хлопец, маладец…

Пакахала я учора
 Сэксапильнага баксёра,
 Драчуна баксёр даставў
 И мяне атакаваў…

 Пакахала я Васька
 З за цудовнага шнурка,
 Вася, Васька, Василёк –
 Даставай хутчэй шнурок…

 Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии