М жнародна мова-2

Мова бізнесу коротка -
Хто кому й навіщо,
За хрустку зелену сотку -
Порахує більше.

   З розрахунку від одного
   І до десяти -
   Розуміють всі, у кого
   Спалені мости.

Може, й складно по-арабськи
Рахувать навчитись.
Але як позбутись рабських
Знаків грошовитих.

    З розрахунку від одного
    І до десяти -
    Розуміють всі, у кого
    Сплачені борги.

Якщо грошей у кишені -
Кури не клюють,
Зрозумілі навіть жести
Тим, в кого плюють.

     З розрахунку від одного
     Аж до тріліона -
     Розуміють всі,  у кого
     Кури геть голодні.



 


Рецензии