Душа болить

Хай там будь-що-будь,хоч тюрма,хоч сума,
А тебе забуть в мене сил нема. Микола Луків
Весни пора:кому любить,
Мені лиш згадувать колишнє...
Який то знак, душа болить:
Засохла у садку тендітна вишня.
Та не вернуть часи розтрачені,
Догоряє вже мого життя свіча.
За все,що не збулось-пробач мені,
Один серед людей- тебе не вистача.
Низвідки теплий дощик- на гриби,
Його ми не вважаєм за негоду.
Та знову знак: два голуби
З калюжі п"ють блакитну воду...


Рецензии