Украинский Гарик 347

Український Ґарик 347

За мотивами І. Губермана

Євреїв ми знаєм прекрасно —
Чекаєм обману, спокуси.
Науці ще тільки не ясно,
Як роблять вони землетруси.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии