Я нiколи тебе не забуду

    Вдохновение - Юнона и Авось
                мюзикл

--------------------------------------
Я за все тобі, милий, пробачу,
Та писати вже більше не буду,
Я ніколи тебе не побачу,
Я ніколи тебе не забуду.

Не забуду я карії очі,
Як тобі не забути зелених,
Пам"ятатиму лагідні ночі,
Коли ти пригортався до мене.

Та злетіли за обрій у вирій
Всі слова, що лунали зізнанням,
У кохання я більше не вірю
І пишу тобі, любий. востаннє.

Хай дощі сіють сльози довкола,
Тільки я вже, коханий, не плачу.
Не забуду тебе я ніколи,
Я ніколи тебе не побачу.

---------------------------------------------

И качнутся бессмысленной высью
Пара фраз залетевших отсюда,
Я тебя никогда не увижу,
Я тебя никогда не забуду...


Рецензии
Ларусь,каждое словечко в душе гнездится,как песня вечная любви! Очаровательно,изумительно,неповторимо!!!!!!!!!!!!!!!Обнимаю.......

Наталья Шармагий   30.05.2017 18:14     Заявить о нарушении
Спасибо,Наточка!Я просто обожаю этот романс. Вот и родилось что-то подобное - жизненно-правдивое для меня. Целую тебя!

Лариса Шуминская   30.05.2017 18:29   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.