Ось i новий дeнь...

Ось і новий день починається.
Сокральный сенс в нім полягає.
Річка Життя тече, змінюється,
погано, якщо Душа мається.
Радістю Життя нехай наповнюється,
Всесвіт тоді посміхається.
Небесні добрі сили
зігрівають нас невтомно.
Наш внутрішній Бог -
"надсвідомість",
шукає вчинкам нашим
виправдання.
Підвищує нашу самооцінку,
радикально перетворює,
навіть більше, ніж здатні
уявити самі ми.
Ми, як ті пташки,
клюємо зерна розумні,
дані нам Життям
довгим і важким.


Рецензии