Частушки. пакахала 15

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 15
Пакахала я учора
 Маладога стрыпцизёра,
 Ён страптыз мне паказав,
 А снашаць мяне не став…

Пакахала неяк дзядзю
 И дала яму не глядзя,
 Ноччу ён па мне блытався,
 А пад ранак абасрався…

Я кахала лагапеда
 У бальницы да абеда,
 А тады пасля абеду
 Буду я даваць суседу…

Пакахала я нудзиста,
 Таўстапузага пляжыста,
 Мне прышлось трусы знимаць,
 Каб з им разам загараць…


Рецензии