арилик

Кимдир ;арир кўчада юриб,
Кимдир ;арир уйда ўтириб.
Излаб топар бир кун ;арилик,
Олсанг ;атто тунда беркиниб.

Не бўлса-да о; соч ярашиб,
Барча уйлар бўлсин парилик.
Чеваралар сочин тарашиб,
Насиб ;илсин бизга ;арилик.


Рецензии