Мила Укра на

Спокон віку землю орем,
Завжди годувала,
В полонинах, в степу, в морі,
Дух наш підіймала!

Богородиця боронить,
Синів своїх, дочок,
І зове усіх, щей дзвонить,
В затишний куточок!

Чуєш - це тремтить струна,
Рідна Батьківщина,
В серці піснею луна,
Мила Україна!

26.05.17.


Рецензии