Частушки. пакахала 14

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 14

Пакахала кавалера,
 Интэрнэтнага куръера,
 Больш на свеце нету *ера,
 Мне сказала цёця Вера…

Пакахала я нахала
 Ноч усю яму давала,
 Но нахал видаць устаў –
 Мне ни разу не папаў

Пакахала я заўхоза
 Из суседскага калхоза,
 Ён шашлык свой паказаў
 И лажыцца прыказаў…

Пакахала я дэбила
 За яго тупое рыла,
 Ён аб сэксе размавляў
 И мяне ён разврашчаў…

 Микола-стихоплёт 2016


Рецензии