Г МН УКРА НИ

Степ наш донецький,
І Кримські гори,
Щедре Полісся,
Води Прута,
Дух наш мистецький,
Рідні простори,
Славимо пісней
Землю труда.

Розцвіте свята Держава,
Як здійсниться Заповіт,
Наша велич, наша слава
Пролунають на весь світ.

Розбрат зникає,
Хай не присниться,
Щиро співаєм,
Сієм добро,
Київ сіяє –
Наша столиця,
Всіх нас єднає
Батько Дніпро.

Розцвіте свята Держава,
Як здійсниться Заповіт,
Наша велич, наша слава
Пролунають на весь світ.

Ваблять рівнини,
Річки, озерці -
Всіх приголубить
Рідна земля.
Той українець,
Хто з нею в серці,
Хто її любить,
Як ти і я.

Розцвіте свята Держава,
Як здійсниться Заповіт,
Наша велич, наша слава
Пролунають на весь світ.


Рецензии