Чому вбивають ваших хлопцiв

Чому вбивають ваших хлопцiв   
Бо йдуть не з квiтами в Донбас
Бо там вони не миротворцi
Прийшли вбивать - так вб ють i вас

Чому вiйна на Укранi
Бо ви продали честь та ум
Тому що самi захотли
Щоб мир не був а в нас же - бунт

Ми не продажнi украiнцi
А ви лиш в паспортi своi
Насправдi ж просто ви чужинцi
iзгоi на своiй землi

Ви громадяни Украни
Що тiльки звете себе так
Свою забули Батькiвщну
I опинились в дурнях. Так.

      25.05.2017


Рецензии