ПОРА НА МОРЕ

НЕ ЗМІНИЛА ХОЛОД ЛІТНЯ  СПЕКА,
ЛІТО,ЧЕРВЕНЬ,ТІЛЬКИ  ДЕ  ЖАРА?
ПОДУМКИ  ЛІТАЮ   ДЕСЬ  ДАЛЕКО,
ХОЧ НА ПЛЯЖ МОРСЬКИЙ УЖЕ ПОРА.

ХОЧЕТЬСЯ  ПОЛЕЖАТИ  НА  ПЛЯЖІ,
ОСІДЛАТИ   НАДУВНИЙ     БАНАН,
ЩОБ  РОБИЛИ  ЖІНОЧКИ   МАСАЖІ,
ВЕЧЕРОМ  СХОДИТИ  В  РЕСТОРАН.

Я  НА  НЕГРА  СХОЖИМ   ХОЧУ  БУТИ,
І МРІЮ  СТАТИ   ПЛЯЖУ    КОРОЛЕМ,
НА ТИЖДЕНЬ ВСІХ,Я ХОЧУ ВСЕ ЗАБУТИ,
ЩОБ ВІДПОЧИТИ ВІД  СВОЇХ  ПРОБЛЕМ.


Рецензии