Благодарность за науку

Жила сім`я  з трьох чоловік, та ще батьки старенькі.
Такі безпомічні, сумні при діточках рідненьких.

Бо не хотіли діти із ними разом жити.
Сварили все за чистоту, за їх наївну доброту.

І от пройшло немало років, підріс онук
І зрозумів політику своїх батьків.
Й задумався як проучить і доброти батьків навчить.

Отож : Сидить хлопчина літ семи видовбує  щось з доски.
Такий задумливий, тихенький.
 Підходить батько і питає, що робиш ти рідненький?

Та це ж корито із якого мої ви батько й ненько,
Я буду їсти вам давать,як будете старенькі.

Із того часу до батьків стали уважні діти.
Спасибі внуку, що навчив, як шанувать своїх батьків

             Спасибі за науку.


Рецензии