Частушки. пакахала 13

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА 13

Пакахала неяк Дроля –
 Ён мне тут жа запярдолиў
 Не кахайце дзеўки Дроляў –
 Лепш кахайце дзевки Коляў…

Пакахала я кашчэя,
 Алигарскага яўрэя,
 Ён мне бабак адвалиў
 А тады и завалиў…

Я милёночка кахала –
 Ноч усю яму давала,
 Задалбала, заснашала
 И никольки не устала…

Пакахала я таксиста –
 Ён засунуў мне раз трыста,
 Застагнала я в такси –
 Больш мяне ты не праси...

 Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии