У кожного свiй шлях...

У кожного свій шлях
реалізації Душі.
Буває нелегко,
а буває навпаки,
на енергетичній хвилі
Душу возносить.
Хочеться, щоб роки мчалися
чергою, минувши усі негоди,
і наповнювалася Душа
бадьорістю і щастям.
Щоб Ангел життя наше беріг,
біду до нас не пускаючи,
Душу нашу беріг,
щоб залишалася молодою.
Зрозуміти людину, означає
відчути його Душу.
Душевна людина радіє,
коли іншому добре,
а людина розуму радіє,
коли іншому погано,
заздрить його дорозі.
Це їх шлях, їх життя,
а я йду своїм шляхом
реалізації Душі,
цим мої роки
і хороші.


Рецензии