***

Чому ти згадав мене? Мабуть сумував, це так?
Але тобі я потрібна тоді, коли ти лиш згадав.
Кохання моє пилає, мов зоря нічна у небі,
Турбуюсь про тебе постійно, а ти не відмовиш собі у потребі
кохати лиш одну ніч.
Як же сумно це розуміти, що можно ось так , тихо, без відповіді, любити.


Рецензии