не вiдштовхуйте Бога на укр. яз

Не відштовхуйте Бога від себе,
Бо до Нього прийде'ться колись
І не кличте Його без потреби,
Він стрибати на землю втомивсь.
Намагаймось Отця шанувати,
Позбавляючись вади гріхів.
Увійде' Він до кожної хати,
Як почує набат молитві'в.
Милосердя й терпіння крамниця,
Наших втрачених душ Рятівник,
Справедлива в каранні Правиця,
Не ховай від нас, грішних, свій Лик.
Світ живе доки Ти - поруч з нами,
Неосяжна Любове Свята!
Але Божого гніву цунамі -
За невдяку розплата проста.
Все до нас бумерангом верне'ться...
Лиш ні в чому Творця не винуй,
Не озлоблюй дарма' свого серця,
Те, що Зверху дається, цінуй.
Душу легко зневір"ям згубити
І піддатися примхам життя,
Та у Небо тоді не злетіти,
З вантажем за плечима сміття.
Божа ватра усіх обігріє,
Ласки Божої стане на всіх...
В кому віра в добро пломеніє,
Той ступне на Небесний поріг...


24/05/17/
 


Рецензии