***

Нічого не відчуваю.
Ніхто не потрібен.
Лише твій смак впізнаю
Серед тисячі, він не подібен.

Твій смак, твоїх губ,
Не хочу відчувати інших.
Твій голос... Мій слух
Просто не може чути інших.

Обожнюю, коли рука в руці,
І всі проблеми зникають, Наче в молоці.
Нажаль, мене не помічаєш.

Не хочу бачити тебе.
Хочу забути й себе.
На горе - ти мене кохаєш.

А я - тебе...


Рецензии