Каханне

Гэта пачуцці, не словы,
Даюць нам надзею і веру,
На сэрцы цяплее і светач,
Промнем у вочах зірчэе.

Пужлівая дрыж у каленках,
Ад думкі адной пра прызнанне...
Такім яно шчырым, здаецца,
Першае наша каханне.

Спахабіць яго мы паспеем,
У піку агульнае звычкі.
Бо грошы камусьці патрэбны
Ці органаў іншых аблічча...


Рецензии