Тiльки -так!!!

СУМУВАЛИ ТРАВИ,РОЗПУСТИЛИСЬ КВIТИ
ПТАШКА ЩЕБЕТАЛА...НЕ МОЖУ РАДIТИ
НЕ СТАНУ СПIВАТИ,БО НЕМА ДЛЯ КОГО
ДЕ Б Я НЕ ЛIТАЛА...ВСЕ ЛИНУ ДОДОМУ

ПЛЕТУ ВСЕ ГНIЗДЕЧКО...ТА ДЛЯ ВАС СПIВАЮ
ЩО Ж ТО ЗАЛИШИЛОСЬ? ЙОЙ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ
ЩО СЕ З БIЛИМ СВIТОМ? ЧИ ПЕРЕВЕРНУВСЯ?
ВСЕ ТАК Є...ЙОЙ ЛЮДИ... ВIН КОЛОМ ЗIМКНУВСЯ

ПОБЛУДИЛИСЬ ДIТИ ПО ЦIЛОМУ СВIТI...
ПОШУКАЛИ ЩАСТЯ...ТА КОМУ ЯК ВДАСТЬСЯ
ПТАШЕЧКА ЗРАДIЛА! ПОВЕРТАЮТЬ ЛЮДИ!
ЛIПЛЯТЬ ВСЕ ГНIЗДЕЧКА! КРАЇНУ БУДУЮТЬ!!!


Рецензии