Лeтить часу колiсниця...

Летить часу колісниця,
розбурхує пам'ять, хочеться в ній
тільки хороше залишити,
як стигле яблучко з добрим зернятком.
Знаки Долі дарма не даються,
повинні, як решка і орел розгорнутися.
Життєва "гра" коштує свічок.
Але вирішувати її проблеми краще
поступово і в міру
своєї довіри.
Емоції в собі зберігаючи, страждають усі
і чоловіки, і жінки.
Але не поліпшивши відношення,
з одного рівня життя на інший
перейти не можемо,
як душу не гриземо.
Реалізована, успішна людина,
до спілкування відкрита,
енергію їй простір додає і не гальмує.
Не існує для нього
дня вибору і коливань,
а тільки виконання його бажань.
На його природну доброту,
простір працює з користю,
проявляючи особливу активність
достроково і з перспективою.
Знаки Долі даються тим,
у кого працює кожна клітинка
і його ГЄН.


Рецензии