Дорожчe життя нeма нiчого...

Дорожче життя немає нічого.
Чіпляємося за нього зубами.
Давить нас, як колесом.
А ми крутимося і виживаємо.
Біжимо, як білка в колесі.
Крутити його не нудно.
І зовсім нам невтямки,
як зупинити його важко.


Рецензии