Таке воно вже життя!

Зів"яли вже мої года
І молодість і красота зів"яли
Та не зів"яла ще наснага до життя
Бо кращього нема у світі

Якаж злиденна,запродажна сила
Споплюжила життя людей
Та віру в Бога,тож є святе
За той безвіз проклятий
           життям разрахувались!

Нема вже стількі люду молодого
Скількох родин лишили майбуття
Дурили хлопцям голови
Та гнали,гнали,ніби стадо,
            на забиття

То щьо ж то зараз робиться
Сміятися,чи-то плакать
Чи там усі блаженнії зібрались
Такі вже твОрять чудєса!

Та може то шезофрєнія
Всю РАДУ трахнула під корень
Вони ж бо хворі,зовсім хворі
То хто ж то візьметься їх лікувать?

На Лису Гору всіх,на Лису Гору!
Ведёмству місце там,і тількі там
Нехай собі шабашуть вволю
А РАДУ окропіть водой святою
Молитвой-оберегом оградіть!


Рецензии