***

саме зараз напиши мені листа
адже я самотній вітер
той, що за руки хвата
перехожих...
вже не вистачає літер
за для слів нових, ласкавих
вітру вдома нецікаво
як найдалі як найдалі -
де ж той обрій без печалі
без печалі і без кисню
вітру - вгору чи у низ
напиши мені будьласка
я веселку разгойдаю
буде казка - буде казка
загадаєшь - відгадаю
напиши мені листа: заОдва слів
і врятуй мене від снігу
та одвічних сірих злив

вітру треба дуже мало
аби сонце запалало


именно сейчас напиши мне письмо
ведь я одинокий ветер
тот, что за руки хватает
 прохожих...
уже не хватает букв
для новых слов, ласковых
ветру дома неинтересно
подальше подальше -
где же тот горизонт без печали
без печали и без кислорода
ветру - вверх или в низ
напиши мне пожалуйста
я радугу раскачаю
будет сказка - будет сказка
загадаєшь - отгадаю
напиши мне письмо: пару слов
и спаси меня от снега
и извечных серых ливней

ветру надо очень мало
 чтобы солнце засияло


Рецензии